1. Acasă
  2. Servicii
  3. Labioplastie

Labioplastie

preturi-labioplastie-chisinau

Subiectul zonelor intime pare să fie unul de rușine în țara noastră, însă oricum n-ar fi, aspectul frumos și tânăr niciodată nu își va pierde din actualitate. Cu înaintarea vârstei și zonele intime au de suferit destul de mult. De aceea reprezentatele sexului frumos apelează la operații estetice pentru a-și îmbunătăți viața sexuală.

Acest tip de operație a zonelor intime se numește labioplastie – corectarea, simetrizarea chirurgicală, estetică a labiilor genitale. Actul sexual sau ulterioarele sarcini nu sunt afectate de procedura de labioplastie.

Intervenția chirurgicală de față este solicitată de pacientele deranjate de mărimea excesivă a labiilor mici, în special în cazul în care acestea sunt vizibile chiar și prin lenjerie intimă.

Chirurgul estetician efectuează o incizie între pielea labiilor și mucoasă, apoi elimină o anumită cantitate de piele, ținând cont de simetria zonei și de reconstrucția labiilor mici.

Dorești o labioplastie de calitate, dar ți-e rușine să apelezi la o clinică estetică pentru o astfel de operație? La Alter-MED îți venim în ajutor cu o soluție potrivită pentru problema ta. Scapă de prejudecăți și beneficiază de o intervenție chirurgicală realizată de profesioniștii în domeniu.

De ce să faci labioplastie în clinica de chirurgie plastică Alter-MED?

  • Suntem o Clinică privată cu atitudine individuală, unde confidențialitatea este păstrată.
  • Chirurgul va monitoriza pacientul după intervenție timp de 1 an.
  • Prețul se stabilește la prima consultație individual.

Anestezie: locală, intravenoasă.

Staționar zi: 2 ore după intervenție.

Pregătire preoperatorie: setul standart de investigații pentru anestezie locală.

Recuperare: 1 lună.

Recomandări postoperatorii: pungă cu gheață locală, igiena strictă a regiunii intime, băițe și prelucrări locale (unguente, soluții, prafuri) antiseptice de 4-5 ori pe zi.

Prețuri: Ginecologie Estetică Labioplastie - 800-1500 euro (conform cursului BNM)

Programează-te la telefonul 022 58 98 22 și schimbă-ți spre bine viața personală împreună cu clinica de medicină estetică Alter-MED.
Labioplastie - corectarea labiilor genitale | Alter-MED