1. Acasă
  2. Servicii
  3. Dermapen

Dermapen

preturi-dermapen-chisinau

Dermapen

Pentru a avea un ten perfect sănătos trebuie să-l hrănești cu vitamine și să apelezi la proceduri de curățare realizate calitativ. În ce constă procedura de reîntinerire și de curățare a tenului? Aceasta implică înlăturarea celulelor moarte, cicatricelor postacneice și omogenizarea tenului.

Metoda de curățare facială, utilizată la clinica estetică Alter-MED, constă în utilizarea unui dispozitiv special – Dermapen. Acesta este dotat cu micro ace, care prin mișcările rotative pe piele desenează canale fine, prin care pătrunde profund concentratul activ utilizat în timpul procedurii. Astfel, se stimulează producerea naturală de colagen, regenerarea celulelor (înlocuirea celulelor moarte cu celule noi, calitative).

Această procedură este indicată în cazul:

Rezultate: după procedură tenul va fi mai uniform, mai luminos. Se vor atenua cicatricile, vor dispărea ridurile mărunte. La sfârșitul procedurii se va aplica o mască pe bază de alge.

Durata: 30 minute.

Avantaje procedurii cu Dermapen:

  • Procedura o efectuează medicul dermato-cosmetolog calificat.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic și va oferi informație despre îngrijirea corectă a tenului.
  • Rezultatele procedurii de curățare și întinerire apar peste 5-7 zile.

Prețul procedurii: 1000 lei

Pentru programare la un dermatolog calificat din clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED, sună la 022 58 98 22 și realizează-ți visul de a avea un ten perfect sănătos!

Dermapen - înlăturarea celulelor moarte | Alter-MED