1. Acasă
 2. Servicii
 3. Augmentare fese

Augmentare fese

preturi-augmentare-feseAugmentarea feselor este o intervenție pe larg solicitată în chirurgia estetică și presupune mărirea volumului și îmbunătățirea formei feselor prin plasarea chirurgicală a unui implant siliconic. Fiind o procedură de remodelare corporală, se bucură de o popularitate în creștere, în rînd cu mărirea sînilor și liposucție.

 • Metoda constă: în alegerea personalizată a implantului de către chirurgul plastician al Clinicii „Alter Med” care va efectua manopera de aplicare a implantului fesier prin calea de acces infrasacral, între diferite straturi anatomice. După această operație estetică, fesele devin mai bine conturate, mai voluminoase, dar și mai ferme. Efectul procedurii de augumentare fesieră nu constă numai în îmbunătățirea aspectului fizic, dar și creșterea încrederii în sine.

Mai există și opțiunea de augmentare a feselor prin lipofilling (injectare de grăsime proprie în fese), dar pentru această metodă trebuie să existe rezerve suficiente de țesut adipos pentru transfer. Augmentarea prin implanturi fesiere nu este influențată de acest factor.

 • Anestezie:generală, spinală.
 • Staționar: 2 nopțidupă intervenție.
 • Pregătire preoperatorie:setul standart de investigații pentru anestezie generală.
 • Recuperare: 3-4 săptămîni.
 • Recomandări postoperatorii: purtarea lenjeriei compresive, pansament de etapă, limitarea efortului fizic care implică musculatura zonei date.

Pentru cine este utilă augmentarea feselor:

 • persoanelor cu fese care nu sunt proporționale cu talia și șoldurile;
 • persoanelor cu fese aplatizate sau ptozate în urma fluctuațiilor de greutate;
 • persoanelor cu mușchii fesieri afectați de traume, accidente, număr mare de injecții intramusculare.

Mărirea feselor prin exerciții și sport se obține prin mărirea volumului muscular, dar este o procedură dificilă, de lungă durată și cu rezultate adesea limitate de posibilitățile fizice ale mușchilor (fibrele musculare nu se înmulțesc, doar cresc în volum).

Volumul obținut prin exerciții fizice, spre deosebire de cel obținut prin implanturi fesiere, se menține doar atît timp, cît se păstrează regimul activ (cît timp fibrele musculare sunt antrenate). Mușchii au o trăsătură caracteristică - chiar și perioadele scurte de inactivitate provoacă atrofia (atunci cînd renunți la exerciții, pierzi volumul muscular). Forma obținută prin implanturi fesiere nu se modifică în timp și nu este influențată de activitatea fizică. Desigur, un mod de viață sănătos ajută la menținerea efectului general asupra siluetei, dar nu schimbă volumul dat de implanturi.

Procedura de augmentare a feselor poate fi efectuată concomitent cu alte operații estetice, în dependență de rezultatul dorit. De exemplu, poate fi completată prin procedura de liposucție (în special la utilizarea grăsimii proprii pentru augmentare, dar și ca intervenție estetică separată, în zona taliei, pentru a evidenția contrastul). O altă procedură complementară poate fi și abdominoplastia, în unele cazuri. Doritorii de a apela la asemenea intervenții estetice pot afla multe detalii despre fiecare caz individual la o consultație privată.

Augmentare fese - 6000 euro (conform cursului BNM)

Pentru programare, înscrie-te la telefonul 022 58 98 22 / 069 267 197

Augmentare fese - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică