1. Acasă
  2. Servicii
  3. Abdominoplastia

Abdominoplastia

preturi-abdomenoplastie-chisinau

În sfârșit ai slăbit și ai scăpat de kilogramele nedorite, iar acum, când te privești în oglindă, vezi că pielea întinsă e o problemă care-ți dă bătăi de cap. E timpul să renunți la ea prin abdominoplastia, o procedură care te va scăpa de până la 13 kg de piele și țesut adipos.

Abdominoplastia, adesea efectuată împreună cu liposucția, este o intervenție chirurgicală care constă în lichidarea surplusului de piele în regiunea abdomenului și ajustarea diatezei mușchilor drepți abdominali.

Metoda constă în îndepărtarea excesului de piele și a depozitelor de grăsime acumulate la nivelul abdomenului după creșterea în greutate, sarcină sau înaintarea în vârstă.

În majoritatea cazurilor, eliminarea rapidă a grăsimii este cauza principală a pielii care rămâne în exces, în asemenea cazuri doar chirurgul estetician reușește să remodeleze abdomenul și să-i ofere pacienților săi șansa de a avea o siluetă armonioasă.

Anestezie: generală

Staționar: 2 nopți după intervenție

Pregătire preoperatorie: clistere evacuatorii, setul standart de

investigații pentru anestezie generală

Recuperare: 3-4 săptămâni

Recomandări postoperatorii: lenjerie compresivă, pansament de etapă

Prin ce metode poți scăpa de pielea în exces?

După prima consultație, specialistul decide ce tip de abdominoplastie ți se potrivește. Astfel, esteticianul poate opta pentru:

  • Abdominoplastie totală – intervenție care constă din două incizii, în zona inferioară a abdomenului și la nivelul buricului. Mai întâi se îndepărtează excesul de piele, apoi se aliniază și se întăresc mușchii abdominali.
  • Miniabdominoplastie - constă dintr-o singură incizie, astfel poziția ombilicului rămâne aceeași. Această intervenție este recomandată pacienților cu țesut adipos situat doar sub buric.
  • Abdominoplastie extinsă – intervenție chirurgicală prin care pielea în exces este înlăturată atât de pe abdomen, cât și de pe coapse și șolduri.
  • Abdominoplastie circumferențială – constă dintr-o singură incizie care este realizată în jurul taliei. Acest tip de abdominoplastie este recomandată pacienților cu un surplus mare de piele în urma pierderii excesive în greutate.

De ce merită să apelezi la abdominoplastie?

  • Eliminarea stratului adipos, pielii în exces și corecția diastazei musculare redă elasticitate corpului, îmbunătățește tonusul muscular și sculptează silueta.
  • Prin abdominoplastie poți scăpa de până la 13 kg de piele nedorită, care altfel nu se resoarbe și nu dispare de la sine, chiar și cu sport și regim alimentar corect.
  • Datorită liposucției combinate cu eliminarea porțiunii de piele excesivă nu vei mai avea dureri de spate din cauza kilogramelor în plus.
  • Obținerea rezultatului calitativ se determină printr-o consultație primară vizuală și alegerea unui medic estetician calificat, dar cert este că rezultatul rezistă bine în timp.

Cât costă o abdominoplastie? Prețul acestei intervenții chirurgicale variază de la 1500-4000 Euro (conform cursului BNM), în funcție de zonele care necesită să fie corectate. Însă rezultatele abdominoplastiei merită o astfel de investiție.

Clinica de chirurgie plastică Alter-MED din Chișinău îți oferă oportunitatea de a scăpa de pielea excesivă și de a te simți în armonie cu corpul tău. Sună la 022 58 98 22 și programează-te la o consultație cu specialiștii calificați în domeniul esteticii.

Abdominoplastie 1
Abdominoplatie 2
Abdominoplatie 3
Abdominoplastie 8
Abdominoplastia -interventie în zona abdomenului | Alter-MED