1. Acasă
  2. Articole
  3. Forma buzelor...

Forma buzelor...

Oamenii de știință au demonstrat faptul că, genele care determină mărimea și grosimea buzelor sunt aceleași cu cele care dictează formarea anumitor rețele de neuroni ce secretă hormonii dopamină și serotonină, numiți și hormonii fericirii și a recompensei. Forma buzelor ne vorbește și despre istoriile plăcute și mai puțin plăcute din viața unei femei.

⭕️ Buzele-triunghi - denotă faptul că, ești o fire grijulie și ai capacitatea de a recunoaşte abilităţile şi talentul celor din jur şi îi ajuţi mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

⭕️ Buzele-dreptunghi - prietenii te cunosc ca sarea şi piperul oricărei reuniuni, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi precaută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situaţie.

⭕️ Buzele-închise - spune despre tine că ești încăpăţânată şi, odată ce ţi-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpăţânarea ta are şi părţi bune. Hotărârea ta îți dă imboldul de a duce la bun sfârşit orice îţi propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ţii de cuvânt.

⭕️ Colţurile-deschise - buzele cu colțurile deschise indică faptul că, ești o fire, care se plictiseşte foarte repede şi îţi place mereu să te menţii ocupată. Nu poţi sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesate de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată să ţină pasul cu tine.

⭕️ Buza de jos mai plină - ești o femeie extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alţii, sau de a le da câte ceva chiar şi din puţinul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorinţelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor, sau profesor.

⭕️ Buze cu linii de stres - care au aspectul de buze uscate, denotă micile probleme care o îngrijorează pe o femeie și de care nu a avut timp încă să se ocupe.

⭕️ Buze cu contur închis - femeile cu astfel de buze mai sunt numite doamna stres. Acestea sunt copleșite atât de viața personală, cât și de cea profesională, iar toate astea duc la apariția mai multor probleme de sănătate.

⭕️ Buzele - fantomă, sunt femeile care oricât ruj sau gloss nu ar pune pe buze, imprimarea lor nu este clară, ceea ce spune despre ea că are nevoie urgent de odihnă, relaxare și cât mai puține griji.

Oricare din formele enumerate mai sus te reprezintă nu uita că ești o persoană individuală iar cu ajutorul acidului hialuronic prin modelarea formei buzelor ai putea ascunde unele trăsături mai dure și crea o atractivitate deosebită asupra ta.

În Clinica ,,Alter-MED” poți beneficia de modelarea buzelor cu acid hialuronic, la preț - 150€ (conform cursului BNM).

Tel. contact: 069 267 197; 06977 1117, 022 589 822
Despre ce ne vorbește forma și mărimea buzelor?| Alter-MED