1. Acasă
  2. Servicii
  3. Micropigmentare

Micropigmentare

preturi-micropigmentare-chisinau

Ce să faci atunci când vrei să adaugi expresivitate feței și să scapi de problemele de pensare sau machiaj excesiv al sprâncenelor, ochilor și buzelor? Ce proceduri să alegi ca să-ți accentuezi frumusețea? În acest caz, îți recomandăm să apelezi la micropigmentarea sprâncenelor, buzelor și ochilor. Această metodă, cu siguranță, te va ajuta să obții un contur perfect al buzelor sau sprâncene perfecte pe o perioadă lungă de timp.

În ce constă metoda de micropigmentare?

Micropigmentarea reprezintă introducerea pigmentului în straturile profunde ale pielii, în scopul creării desenului și conturului dorit al sprâncenelor, buzelor și ochilor. Rezultatul micropigmentării este numit și „machiaj permanent”, din motive evidente. Tehnica de pigmentare este variată și depinde de zona în care se efectuează aceasta.

De exemplu, micropigmentarea buzelor este folosită, cu mare succes, în estetica contemporană și este utilizată pentru conturarea sau refacerea conturului pierdut al buzelor și în redarea parțială sau totală a culorii acestora. Tehnica de pigmentare sau, cum i se mai spune, „tatuare” a buzelor, este puțin mai diferită decât cea de micropigmentare a sprâncenelor (tehnica „fir cu fir”). Cu un dispozitiv special, pigmentul de nuanța dorită este introdus pe fiecare milimetru al straturilor primare ale pielii de pe buze. Prin urmare, orice ruj aplicat nu își va modifica culoarea.

În funcție de zona aleasă pentru micropigmentare, procedura poate dura de la o oră până la 3 ore. Pentru a te bucura de rezultate pe termen lung, sunt recomandate minim două proceduri, efectuate la un interval de câteva săptămâni. După câteva proceduri efectuate îți garantăm păstrarea nuanței cel puțin 3 ani.

Micropigmentare preț - 2000 de lei.

Avantajele micropigmentării în clinica estetică Alter-MED:

  • Sesiunea este realizată cu dispozitive moderne și produse de calitate europeană certificată.
  • Procedura este efectuată de medicul dermato-cosmetolog de categorie superioară.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic, va oferi informație despre îngrijirea corectă a zonelor micropigmentate.

Dacă dorești sprâncene perfecte, buze bine conturate sau machiaj permanent ideal pe pleoape, programează-te la numărul de telefon 022 58 98 22 pentru procedura de micropigmentare a zonei dorite și uită de produse cosmetice pe câțiva ani.

Micropigmentare anumitor zone ale feței | Alter-MED