1. Acasă
  2. Servicii
  3. Modelarea feței cu acid hialuronic

Modelarea feței cu acid hialuronic

Cunoști secretul tinereții? Exact, e pielea hidratată. Ce ar putea să o hidrateze mai bine decât acidul hialuronic? Această substanță este produsă în mod natural de organism. Prin injectarea acesteia în piele, sunt umplute ridurile, sunt modelate conturul feței, pomeților și sunt mărite buzele.

Pe lângă hidratare și mărire a buzelor, se practică și modelarea feței. Injectarea acidului hialuronic în pomeți este o procedură estetică de corectare a problemelor legate de volumul și conturul feței care își schimbă forma și aspectul odată cu înaintarea vârstei.

Avantajele procedurii la clinica estetică Alter-MED:

  • Efect ultra-rapid, vizibil imediat după injectare
  • Fără durere și anestezie
  • Rezultate vizibile timp îndelungat
  • Medic dermato-cosmetolog de categorie superioară
  • Acid hialuronic de cea mai înaltă calitate
  • Oferirea informației despre îngrijirea corectă a tenului.

Durata acțiunii: 12-18 luni

Durata procedurii: 30 - 40 minute

Modelarea feței cu acid hyaluronic - prețul variază în dependență de produsul utilizat (180 -250 euro, conform cursului BNM)

Recomandări și contraindicații: Corecția este recomandată la 10 – 14 zile după injectare. La fel, se aplică o pungă cu gheață, pentru a preveni apariția echimozelor (vânătăi), și a unui unguent antiinflamator. Pacienții sunt informați să evite sauna și solarul timp de 2 săptămâni.

Dorești o altă formă a pomeților și buze mai frumoase? Atunci sună și programează-te la +373 (22) 589 822. Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie plastică Alter-MED îți va oferi servicii de calitate în materie de injectare a acidului hialuronic în Chișinău. Frumusețea ta e grija noastră.
Procedura de modelarea feței cu acid hialuronic | Alter-MED