1. Acasă
  2. Servicii
  3. Tratamentul hiperhidroei cu toxină botulinică

Tratamentul transpirației excesive cu toxină botulinică

preturi-tratamentul-hiperhidrozei-chisinau

Ți s-a întâmplat să transpiri excesiv în momente importante din viața ta? Sau tocmai atunci când ești îmbrăcat(ă) în haine în care transpirația poate fi observată foarte ușor? Află că transpirația excesivă (hiperhidroza, termen folosit în medicină) reprezintă un proces fiziologic în timpul căruia toxinele sunt eliminate abundent prin piele. Acestea rezultă în urma proceselor legate de metabolismul organismului. Este important să știi că această tulburare nu este una contagioasă și nu prezintă riscuri pentru cei din jur.

Transpirația excesivă apare ca o reacție naturală de apărare a corpului, în condiții nefavorabile de căldură, efort fizic sporit sau băi de lungă durată în apă fierbinte. Și totuși, această tulburare poate apărea din cauza unor afecțiuni sau ca semnal simptomatic al unor tulburări, precum diabetul zaharat, menopauză, dereglările metabolice, cardio-vasculare, afecțiunile neurologice etc.

Însă nu panica! Există un tratament al hiperhidrozei care constă în injectarea toxinei botulinice. Aceasta este o substanță produsă de o bacterie numită Clostridium Botulium și este cea mai puternică neurotoxină cunoscută în prezent. De aproximativ 20 de ani, toxina botulinică este utilizată în cosmetologie pentru tratarea transpirației excesive a axilelor, palmelor și picioarelor. Cu ajutorul unui dispozitiv special dotat cu ace extrem de fine, această substanță este introdusă în substraturile afectate ale pielii, fără durere și anestezie. În prezent, injecțiile cu această toxină sunt cea mai populară procedură cosmetică în întreaga lume.

Modul de acțiune constă în blocarea transmiterii impulsurilor nervoase către glandele sebacee. În timp aceste glande uită informația de a se contracta necondiționat la impulsurile exterioare.

Datorită acestei proprietăți, în aceeași ședință poți trata și ridurile de expresie la nivelul feței (frunte, între sprâncene, ochi, nas). Pielea de deasupra acestor grupe musculare nu va mai face riduri și va rămâne întinsă, iar rezultatul procedurii poate fi observat în cea de-a cincea zi.

Durata efectului: 8 luni, un an sau permanent.

Durata: 1 oră

Preț - se stabilește individual.

Avantajele tratamentului hiperhidrozei în clinica de medicină estetică Alter-MED:

  • Procedura de injectare a toxinei botulinice este realizată de către medicul dermato-cosmetolog de categorie superioară.
  • Durata efectului constituie 90%, asigurat pe tot parcursul vieții.
  • La consultație medicul estetician va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic, va oferi informație despre îngrijirea corectă a zonei tratate împotriva transpirației excesive.

Programează-te la telefonul 022 58 98 22 și scapă de situații jenante din cauza transpirației excesive!

Tratamentul hiperhidrozei cu toxină botulinică | Alter-MED