1. Acasă
  2. Servicii
  3. Tratamentul cuperozei

Tratamentul cuperozei

Tratamentul cuperozeiTratamentul cuperozei prin sclerozarea vaselor cu laser

CUPEROZA

Cuperoza este numită și boala obrajilor roșii însă în Clinica Alter-MED există un tratament pentru cuperoză care oferă rezultate uimitoare. La o consultație medicul dermatolog va stabili un diagnostic, va indica un tratament individualizat, la o anumită etapă îți va recomanda LASER pentru cuagularea vaselor. Rezultatele fiecărui tratament pentru cuperoză sunt foarte bune și se pot vedea imediat după intervenție.

Etapele tratamentului:

  • Se utilizează Laser Excel V + Cutera.
  • Procedura este efectuată de către medicul dermatocosmetolog
  • Se monitorizează starea pielii în timp și la necesitate se inițiază și tratament medicamentos.

Pentru un efect îndelungat se recomandă repetarea procedurii.

HEMANGIOM

În categoria de hemangiom intră acele tumori vasculare benigne care apar încă din primele zile de la naștere și involuează des până la vârsta de 1 an, acum în Clinica Alter-MED medicul dermatolog cu specializare în tratament Hemangiom Infantil îți va prescrie un tratament modern cu b-blocante, care va grăbi procesul de vindecare a copilului.

VENECTAZII

Roșeața pielii poate fi și sub forma de venectazii, acele vinișoare roșii de pe față care se pot estompa prin tratament cu laser.
Sunt mici rupturi ale vaselor de sânge care se multiplică și devin asemenea unor pânze de păianjen. Deși nu reprezintă o problemă medicală majoră, aceste venectazii sunt inestetice și uneori foarte proeminente. Efectul de la înlăturarea laser se va vedea imediat după ședință! Avantaje: Efect imediat, cu minim lezare a tegumentului, procedura va fi efectuată după o consultație dermatologică.

Sună și programează-te la +373 (22) 589 822. Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie plastică Alter-MED îți va oferi servicii de calitate.

Tratamentul cuperozei - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică