1. Acasă
  2. Servicii
  3. Oxigenarea

Oxigenoterapia

Oxigenoterapia

Pe lângă stresul și grijile ce ne macină zilnic, pielea feții își pierde din elasticitate și frumusețe din cauza uscăciunii și celulelor moarte. Te întrebi de ce se întâmplă toate acestea și ești în căutare de doctori esteticieni buni? Ei bine, se pare că nu știai despre oxigenoterapie.

Oxigenoterapia este procedura de introducere a oxigenului de puritate medicală 98% în cele mai profunde straturi ale pielii.

Procedura de oxigenare a celulelor se efectuează cu ajutorul unui aparat pe baza de oxigen hiperbaric ce face posibilă pătrunderea concentratelor active pe bază de acid hialuronic, vitamine, antioxidanți în straturile profunde ale pielii. Astfel, pielea este saturată atât cu o concentrație mare de oxigen, cât și cu substanțe active ce vor hidrata, hrăni, mări tonusul și elasticitatea pielii. Efectul este vizibil imediat după procedură.

Procedura se recomandă de efectuat la necesitate, o dată sau de 2 ori pe săptămână cu scop de întinerire până la 10 proceduri, iar în scop de menținere se efectuează o procedură pe lună.

Procedura include:

- Microdermabraziune cu diamante

- Oxigenarea cu concentrat activ

- Mască alginată

Durata procedurii – 1,5 ore

Preț – 1000 lei

Nu știi la ce clinică dermatologică din Chișinău să alegi? Vino la clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED.

Avantajele procedurii:

  • Calitate a substanțelor utilizate în timpul procedurii certificată după standarte europene.
  • Procedura o efectuează medicul dermato-cosmetolog de categorie superioară.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic, va oferi informație despre îngrijirea corectă a tenului.
Pentru programare sună 022 58 98 22 și uită de riduri!
Oxigenarea - îmbogățirea celulelor cu oxigen | Alter-MED