1. Acasă
  2. Servicii
  3. Modelarea formelor cu lipoliză non-chirurgicală

Modelarea formelor cu lipoliză non-chirurgicală

preturi-modelarea-formelor-cu-lipoza-chisinau

Celulita nu este o afecțiune, ci mai degrabă o caracteristică a grăsimilor adunate în anumite zone din cauza unui regim nesănătos de viață sau a unui serviciu inactiv. Pe lângă faptul că aspectul pielii din zona coapselor, feselor și mâinilor seamănă cu o coajă de portocală, se distruge și echilibrul dintre nivelul de estrogeni și progesteron.

Însă clinica de Chirurgie Estetică Alter-MED propune o alternativă mai rapidă, eficientă și minim invazivă. Este vorba despre modelarea formelor cu lipoliză non-chirurgicală. Această procedură presupune arderea grăsimilor prin mezoterapie.

Metoda constă în injectarea, cu ajutorul unor ace fine, a cantităților mici de substanță activă în zonele afectate în funcție de gravitatea problemei. Substanța activă constă din lipolitic, soluție ce va favoriza eliminarea grăsimii din țesuturi și un component cu efect de lifting.

Tratamentul prin lipoliză este o metodă perfectă de remodelare a corpului după liposucție, pentru a elimina orice grăsime rămasă și pentru a nivela eventualele umflături a pielii.

Avantajele procedurii în clinica de medicină estetică Alter-MED:

  • Substanțele folosite în timpul procedurii sunt de calitate certificată.
  • Procedura o efectuează medicul dermato-cosmetolog de categorie superioară.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic și va oferi informație despre îngrijirea corectă a tenului.

Recomandări:

Medicul estetician recomandă ca pe parcursul tratamentului pacientul să se hidrateze intens, să nu consume produse alimentare grase și să ducă un mod de viață cât mai activ. În felul acesta arderea grăsimilor din zonele tratate vor fi metabolizate mai ușor în ficat.

Lipolitice directe (1 zonă- 10cmX10cm) 800 lei

Lipolitice PBSerum 7000 lei

Rezultatele obținute sunt de durată lungă sau chiar permanente. În cazul unei creșteri ulterioare, depunerile de grăsime pe zona tratată vor fi mici sau nule.

Sună 022 58 98 22 și programează-te acum la clinica de Chirurgie Plastică Alter-MED, pentru a beneficia de o procedură estetică prin lipoliză de ultima generație. Scapă de celulită fără durere și bucură-te de corpul mult dorit!

Modelarea formelor cu lipoliză non-chirurgicală