1. Acasă
  2. Servicii
  3. Dermatoscopia

Dermatoscopia

Dermatoscopia

Dermatoscopia - este metoda de diferențiere a leziunilor cutanate, de identificare a alunițelor atipice, de diagnostic a formelor incipiente de cancer de piele.

Cu ajutorul aparatului unic din RM FOTOFINDER, medicul va examina amănunțit fiecare aluniță, va stabili gradul și riscul de malignizare, va veni cu un raport-diagnostic pe imprimantă sau prin mail.

Diagnosticul precoce al cancerului de piele poate salva vieți. Din acest motiv, diagnosticarea alunițelor, mai ales în cazul unor schimbări de formă sau culoare, contează enorm pentru sănătate. Sistemul MOLEANALYZER permite cu o precizie de 99% să stabilească un diagnostic corect.


Avantaje:

  • Monitorizarea în timp a alunițelor, preîntâmpinarea apariției cancerului de piele.
  • În aceeași zi medicul în urma raportului primit, la necesitate va înlătura nevul (alunița). Excizia chirurgicală a alunițelor atipice ce prezintă risc e necesară pentru examinarea lor la laboratorul de histologie (care determină cu certitudine tipul de țesut).
  • În Clinică se utilizează mai multe metode de înlăturare a alunițelor: criodistrucție, radiofrecvență, diatermoexcizie, înlăturare chirurgicală.

Durata procedurii: 30 minute.

Preț dermatoscopie și înlăturarea alunițelor:

Examinarea dermatoscopică a unui nev - 300 lei, până la 5 alunițe - 500 lei.

Prețul înlăturării unui nev (alunițe):

  • criodistrucție - 350 lei
  • radiodistrucție - 700 lei
  • chirurgicală – 1100 lei

Există multe tipuri de alunițe și poate fi dificil să le urmărești evoluția de sine stătător. Pentru un examen detaliat nu este suficientă analiza vizuală - dermatoscopul mărește considerabil imaginea formațiunii, permițând concomitent vizualizarea structurilor superficiale și a celor profunde. Dermatoscopia este eficientă pentru că bate alarma precoce, imediat cum apar semne periculoase pe piele. Nu ezita să verifici starea pielii tale la timp!

Pentru programare înscriete la telefonul 022 58 98 22 / 069 267 197

Dermatoscopia - identificare a alunițelor atipice| Alter-MED