1. Acasă
  2. Servicii
  3. Dermabrazie

Dermabrazie

preturi-dermabraziune-chisinau

În medicina estetică există o mulțime de soluții de îngrijire a tenului, dar ce să faci atunci când acesta a fost afectat de niște probleme ce au lăsat cicatrici și riduri premature? Cu toate că vârsta înaintată vine cu o mulțime de consecințe, tenul feței are de suferit cel mai mult. Pielea fină de pe frunte, obraji și alte zone este afectată aproape de orice factori interiori și exteriori. În acest caz, e timpul să apelezi la dermabraziune.

Această procedură reprezintă înlăturarea straturilor superioare ale pielii (peeling) și nu este dureroasă datorită faptului că zona care urmează să fie tratată, este supusă unei înghețări (anestezii) locale.

În timpul tratamentului de dermabraziune, medicul estetician utilizează un dispozitiv cu motor rotativ și o perie specială care nivelează suprafața pielii. Aparatul abraziv elimină aspectul inestetic al porțiunii afectate de cicatrici sau riduri nedorite. În timpul vindecării are loc restabilirea pielii, formându-se un strat nou și neted.

Anestezie: locală.

Pregătire preoperatorie

  • Fumatul este interzis cu cel puțin 6 săptămâni înainte de procedură (pentru a facilita vindecarea mai rapidă).
  • Este interzisă administrarea medicamentelor care conțin aspirină (antiinflamatorii și medicamente naturiste care ar putea dilata vasele sangvine).
  • Este recomandată hidratarea pielii înainte de procedură.

Recuperare: 14 zile

Recomandări postoperatorii: utilizarea unei creme regenerante și cu SPF.

Avantajele procedurii de dermabrazie în Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED:

  • Procedura se realizează cu cele mai moderne dispozitive și materiale.
  • Medicul estetician de categorie superioară oferă o consultație detaliată despre îngrijirea ulterioară a tenului și garantează rezultatele dorite chiar după prima procedură.
  • Personalul clinicii participă activ la crearea unei atmosfere plăcute atât înainte de operație, cât și în timpul recuperării postoperatorii.

Preț dermabrazie - o zonă 400-600 euro (conform cursului BNM)

Programează-te la numărul +373 (22) 589-822 pentru o procedură de dermabrazie. Scapă de cicatrici și riduri nedorite pentru totdeauna!

Dermabrazie 1
Dermabrazie 2
Dermabrazie 3
Dermabrazie 4
Dermabrazie 5
Dermabrazie 6
Dermabrazie 7
Dermabrazie 8

Dermabrazie - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică