1. Acasă
  2. Servicii
  3. Chirurgia endoscopică a frunții

Lifting tîmple

lifting-timpleLifting tîmple

Lifting tîmple are ca scop îndepărtarea excesului de piele și întinderea țesuturilor subcutanate ale feței, Liftingul tîmplei poate îmbunatăți aspectul frunții, pleoapelor, sprancenelor, și a zonei orbiculare.

Aceasta constă în intersecția mușchilor mimici ai frunții și aplicarea suturii pentru un efect de lifting pe zona frontală. Inciziile fiind situate în jurul urechii, terminandu-se la nivelul pielii paroase a capului. Odata incizia facuta, se detașează pielea feței de planurile subiacente. Astfel se poate indeparta excesul de grasime existent și se poate întinde sistemul musculoaponevrotic superficial (SMAS), determinand intinerirea fetei. Pielea este apoi repozitonata pe o directie postero-ascendenta, iar excesul de piele este îndepărtat. Incizia este inchisa prin sutura.

Anestezie: generală sau locală, cu sau fără staționar.

Pregătire preoperatorie: pe lângă setul standart de analize.

Avantajele:

Zona inciziei ascunsă, efect imediat, reabilitare rapidă.

Beneficiile:

  • întinerește aspectul feței cu 5-10 ani în funcție de vîrsta, piele și aspectul preoperator.
  • Liftingul tîmplei se poate asocia cu liftingul frontal și blefaroplastia, pentru a determina o îmbunătățire uniformă a feței.

Durata intervenției 1 oră

Chirurgul va monitoriza pacienta după intervenție timp de 1 an.

Preț: 1200 -1500 euro (conform cursului BNM)

Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED asigură servicii complete în andrologie estetică și oferă tratamente personalizate tuturor pacienților cu probleme erectile. Pentru programări sau informații suplimentare despre clinica și serviciile noastre, apelați la telefonul 022 58 98 22 sau 069 771 117.

Chirurgia endoscopică a frunții - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică