1. Acasă
  2. Servicii
  3. Brahioplastia (liftingul brațelor)

Brahioplastia (liftingul brațelor)

preturi-branhioplastie-chisinau

Pielea excesivă de pe brațe apare atunci când corpul a suferit schimbări considerabile din cauza mai multor factori. Scăderea bruscă a greutății, vârsta înaintată sau sarcină sunt câteva motive principale pentru care pacienții apelează la chirurgi plasticieni pentru a scăpa de surplusul de piele și grăsime.

Intervenția chirurgicală sub denumirea de lifting al brațelor reprezintă soluția ideală pentru remodelarea formei brațelor prin înlăturarea pielii și grăsimii nedorite din zona dintre cot și axilă. Trebuie de menționat că această intervenție nu este o procedură de slăbire, ci una de eliminare a consecințelor după pierderea din greutate.

Tipuri de brahioplastie

  • 1. Brahioplastie transversală (cicatrice în axilă) – operație recomandată celor care au un exces de piele minim. Cicatricea este localizată în pliurile de sub braț. Această intervenție chirurgicală este asociată aproape tot timpul cu lipoaspirația, metoda de eliminare a surplusului de piele fiind aceeași.
  • 2.Brahioplastia completă constă în eliminarea excesului de grăsime și piele atât de pe brațe, cât și de pe zona laterală a toracelui. În acest caz, cicatricea este prelungită mai departe de axilă, în partea laterală a sânilor. Această metodă se adresează pacienților care au slăbit prin chirurgie bariatrică.
  • 3. Brahioplastia longitudinală reprezintă o operație prin care se elimină țesuturile de grăsimi și pielea în exces de la cot până la axilă. Cicatricea, în cazul dat, va fi amplasată în zona interioară a brațului.

Anestezie: tronculară

Staționar: o noapte după intervenție.

Pregătire preoperatorie: setul standard de investigații pentru anestezie tronculară.

Liftingul brațelor – Recomandări postoperatorii

  • Recuperare: 2-3 săptămâni
  • Pansament compresiv
  • Limitarea eforturilor fizice care implică musculatura zonei operate

Liftingul brațelor preț - 1500-2500 euro (conform cursului BNM)

Sună la 022 58 98 22 și programează-te la brahioplastie, iar noi te vom ajuta în crearea unui aspect plăcut al brațelor.

Brahioplastia (liftingul brațelor) - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică