1. Acasă
  2. Servicii
  3. Anti-Aging Check-Up Classic

Anti-Aging Check-Up Classic

ANTI-AGING CHECK-UP CLASSICANTI-AGING CHECK-UP CLASSIC

Recomandat femeilor și bărbaților 25+ care suferă de oboseală cronică, boli de piele ca eczema cornică, pete pigmentare sau alte erupții cutanate care se mențin la nivelul corpului mai mult de 6 luni.

Pasul 1.Consultație specialist Anti-Aging, care va aprecia tipul de îmbătrânire, va stabili corelarea între vârsta biologică și cronologică, va stabili posibilitățile medicinei estetice și va întocmi un plan individual de întinerire, atât local cât și general.

Pasul 2.Preluarea de analize pentru stabilirea premizelor în eventualul tratament. Hemoleucograma + VSH; Cuagulograma (Timp de protrombina Quick, Timp de tromboplastina partiala activat (aPTT), Fibrinogen); Profil lipidic (colesterol total, triglyceride); Creatinina; Ureea; TSH; FT4; ATPO; Indicele HOMA; Acid Folic; Zinc; Magneziu; Feritina; Vit D-OH

Pasul 3.Consultație chirurg plastician.

Pasul 4.Pentru un tratament complex medicul va apela la proceduri interne de ozonare și oxigenare hematică, cu efect de întinerire general. Medicul specialist va efectua 5 proceduri de auto-hemoterapie majoră și 3 proceduri locale de plasmă oxigenată.

Avantaje:

  • Detox hematic.
  • Crește imunitatea.
  • Îmbunătățește calitatea pielii.
  • Mentine tinerețea, ritmul activ de viață, sănătatea.
  • Preîntâmpină îmbătrînirea precoce .

Preț

Total: 21 000 lei

Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED. Pentru programări sau informații suplimentare despre clinica și serviciile noastre, apelați la telefonul 022 58 98 22 sau 069 771 117.

Anti-Aging Check-Up Classic - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică