1. Acasă
  2. Servicii
  3. Tricoscopia

Tricoscopia

Tricoscopia

Tricoscopia – o analiză amănunțită a scalpului, care ne permite să măsurăm densitatea părului, raportul anagen/telogen, raportul velus/păr terminal (etapele de creștere ale părului și tipul de păr).

Rezultatele obținute în urma analizei ajută medicul dermatolog să descopere cauza căderii părului și să îți recomande un plan de tratament care să țintească exact nevoile tale. Sesiunile de follow-up după tricoscopia inițială stabilesc eficiența tratamentului urmat.

Metoda constă în: Îți examinăm scalpul cu ajutorul unei camere video Full HD pentru video-tricoscopie. Imaginile microscopice permit un diagnostic precis și o evaluare statistică obiectivă pentru un tratament de succes. Tricoscopia este o metodă exactă, ne-invazivă și absolut nedureroasă.

Avantaje:

  • Tricoscopia ajută la diferențierea alopeciilor de diverse cauze și, de asemenea, în monitorizarea răspunsului la tratament
  • Procedura nu este dureroasă, nu intervine în structura firelor de păr și dă rezultate concrete.
  • Tricoscopia este completată de o consultație dermatologică.
  • Medicul îți va alege metoda individuală de tratament local: plasmolifting, messoterapie, tratament medicamentos.
  • Ulterior, vei putea monitoriza în dinamică evoluția tratamentului.

Când este necesară tricoscopia?

Procedura de tricoscopie este recomandată tuturor persoanelor deranjate de căderea exagerată a părului, indiferent de gen sau vârstă. Pierderea firelor de păr poate fi cauzată de factori diverși, locali sau generali, de anumite devieri imunologice, genetice, poate fi legată de stres sau de diverse afecțiuni endocrine și metabolice. Există afecțiuni ale scalpului ce pot fi tratate atât de simplu și rapid, încât nici nu ar mai fi considerate o problemă, dar trebuie să se stabilească un diagnostic corect. Tricoscopia, combinată cu experiența unui estetician și a unui dermatolog pot oferi rezultate rapide pentru probleme care te stresează de mult timp și care păreau lipsite de soluție.

Durata procedurii: 15-30 minute.

Preț: 500 lei

Tot ce trebuie să faci este să te adresezi specialiștilor - pentru programare, înscrie-te la telefonul 022 58 98 22 / 069 267 197
Tricoscopia - analiză amănunțită a scalpului | Alter-MED