1. Acasă
  2. Servicii
  3. Piercing

Piercing

preturi-piercing-chisinau

Vrei să-ți evidențiezi personalitatea și te-ai gândit la un piercing? Să știi că e o alegere perfectă! Un astfel de accesoriu te va face să te simți mai special(ă) indiferent de zona corpului (urechi sau ombilic).

Înainte să îți faci un piercing este bine să cunoști cât mai multe despre îngrijirea corectă și evitarea infecțiilor ulterioare.

Întâi de toate, medicul cosmetolog este obligat să pregătească zona în care va fi introdus piercing-ul. Porțiunea și materialele folosite trebuie sterilizate cu diverse substanțe antibacteriale, apoi zona dorită trebuie anesteziată cu un analgezic local.

După ce a fost ales locul, acesta este înțepat cu un ac, iar bijuteria este introdusă cu ajutorul acului și trasă prin gaura rezultată. Rareori apare o ușoară sângerare, din motive anatomice și individuale a fiecărui pacient.

Te întrebi unde poți face un piercing calitativ în Chișinău? Nu mai căuta saloane neprofesioniste și vino la clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED. Medicii cosmetologi, profesioniști în domeniul său, te vor consulta și vei avea parte de o procedură calitativă și nedureroasă.

Durata: 15 minute

Preț - urechi 400 lei, ombelic 650 lei

Pentru programare sună la 022 58 98 22.

Piercingin clinica la cosmetolog calificat| Alter-MED