1. Acasă
  2. Servicii
  3. Estetică

Estetică

preturi-estetica-chisinau

Medicina estetică din Moldova îți propune tot mai multe metode și proceduri de întinerire și de reîmprospătare a tenului. Este foarte important să-ți hidratezi pielea feței în orice anotimp și să ai grijă de bunăstarea acesteia.

Procedurile estetice non invazive constau în hidratarea profundă prin intermediul oxigenării în profunzime a pielii sau utilizarea complexelor de hidratare care constau în masaj facial, aplicare de măști alginate pentru hidratarea profundă și reabilitarea pielii uscate.

Funcții:întinerire, netezire, menținerea hidratării pielii, antiîmbătrânire, antirid, elastifiere, regenerare celulara.

Complexul hidratant pentru față combate activ primele riduri și prelungește eficient tinerețea. Regenerează pielea, curăță, eliberează, hidratează și revitalizează pe termen lung!

La final se aplică o mască facială, se alege împreună ceea ce se potrivește mai bine tenului, indiferent dacă este uscat, gras, mixt, sensibil.

Folosim produse de calitate și de la furnizori profesionali de top.

Durata: 1 oră și 20 de minute

Prețul procedurii estetice: 1000 de lei.

Avantajele:

  • Procedura o efectuează medicul dermato-cosmetolog calificat.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic și va oferi informație despre îngrijirea corectă a tenului.
  • Procedurile de întinerire și modelare facială sunt non-invazive, iar rezultatele se pot observa peste câteva ore.

Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie plastică Alter-MED a adunat o echipă cu cei mai buni specialiști în dermatologie și cosmetologie.

Alege specialistul potrivit și fă-ți o programare rapidă la numărul de telefon 022 58 98 22.

Estetică- complex de procedure cosmetologice | Alter-MED