1. Acasă
  2. Servicii
  3. Anti-Acnee Check-Up

Anti-Acnee Check-Up

ANTI-ACNEE-CHECK-UPANTI-ACNEE CHECK-UP

Recomandat tinerilor care suferă de acnee cronică, adulților care suferă de acnee tardivă sau pacienților care suferă de erupții acneiforme

Pasul 1.Consultația primară cu medicul dermatolog specializat în tratamentul acneei. Medicul va examina dermatoscopic tenul, va evalua forma acneei și gradul de severitate, va întocmi un plan de tratament și va alege un set de îngrijire individualizat.

Pasul 2.Preluarea de analize pentru stabilirea diagnosticului. Hemoleucograma+ VSH; Coagulograma (Timp de protrombina Quick, Timp de tromboplastina partiala activat (aPTT), Fibrinogen); Indice HOMA (glucoza, insulina, inidice HOMA); Testosteron total; Testosteron liber; DHEATs (medicul vă recomandă să investigați hormonii hematici în a 3-7a zi a ciclului menstrual).

Pasul 3.Consultația repetată cu medicul dermatolog specializat în tratamentul acneei. Medicul va aprecia raspunsul la tratamentul indicat în Pasul 1 și va evalua rezultatele investigațiilor, va prescrie un tratament țintit conform necesităților.

Pasul 4.Consultația medicului endocrinolog sau alergolog la necesitate.

Pasul 5.Medicul va efectua extracția impurităților de la nivelul tenului prin intermediul unei procedure care îmbină 9 etape de tratament (curățare facială).

Pasul 6.Medicul va apela la procedura de exfoliere a stratului cornos și efect bactericid local prin intermediul a 2 proceduri de peeling facial.

Pasul 7.Pentru abordarea complexă a problemei medicul va apela la un tratament intern de ozonare și oxigenare hematică, cu efect imunomodulator și antiinflamator general. Medicul specialist va efectua 5 proceduri de auto-hemoterapie majoră și 5 proceduri locale de oxigeno-ozonoterapie.

Avantaje:

  • Un diagnostic complex.
  • Raport preț-calitate avantajos.
  • Proceduri bazate pe rezultate clinico-științifice.
  • O echipă de specialiști în dermatologie, dermato-cosmetologie și endocrinologie vor conlucra pentru a obține succes în tratament.

Preț

Total: 21 000 lei

Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED. Pentru programări sau informații suplimentare despre clinica și serviciile noastre, apelați la telefonul 022 58 98 22 sau 069 771 117.

Anti-Acnee Check-Up - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică