1. Home
  2. Servizi
  3. Femy Lift

Femy Lift

serviciu-femy-lift-chisinau

Femy Lift - rejuvenarea vaginala cu Laser CO2.

Recomandată în perioada postpartum (după naștere), pre și post climacterică (înainte și după perioada de climax) și femeilor care suferă de incontenență urinară.

Pregătirea pentru intervenție: Testul Babeș Papanicolau - negativ valabil 6-9 luni, consultația ginecologului în ultimile 6 luni, și nu se recomandă în perioada ciclului menstrual.

Tratament: Sunt necesare 3-5 proceduri o data în lună, iar pentru menținere procedura poate fi repetată de 1-2 ori pe an.

Pregătirea posttratament:

  • igiena intimă obișnuită;
  • nu se recomandă contactul sexual timp de 3-4 zile după intervenție.

Avantaje: mărește tonusul mușchilor vaginali, îmbunătățește elasticitatea mucoasei și lubrifierea acesteia. Normalizează PH-ul, sporește calitatea vieții sexuale datorită sintetizarii fibrelor noi de elastină și colagen, care ajută la îngustarea pereților vaginali.

Pret – 5000 lei

Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică Alter-MED asigură servicii complete în andrologie estetică și oferă tratamente personalizate tuturor pacienților cu probleme erectile. Pentru programări sau informații suplimentare despre clinica și serviciile noastre, apelați la telefonul 022 58 98 22 sau 069 771 117.

Femy Lift - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică