1. Acasă
  2. Servicii
  3. Curățarea tenului

Curățarea tenului

Curățarea tenului –  înlăturarea celulelor moarte, impurităților, punctelor negre, extracția comedoanelor la nivelul tenului.

  • Procedura include: demachierea, curățarea cu ultrasunet, vaporizarea, curățarea mecanică, mască astringentă( de închidere a porilor ), terapia cu lumină roșie, criomasaj( masaj cu azot ), mască antiroșeață/mască alginată.

Procedura se încheie cu aplicarea unei creme cu factor de protecție.

  • Recomandăm curățarea facială pentru tenul sănătos cu imperfecțiuni minime de două ori pe an, perioada cea mai favorabilă este sezonul de primăvară, ce va pregăti tenul de sezonul estival și perioada de toamnă când este absolut necesar de înlăturat impuritățile acumulate pe parcursul verii.

Pentru tenul problematic, gras curățarea se recomandă de efectuat lunar sau o dată la trei luni. La sfârșitul procedurii medicul dermatolog-cosmetolog al Clinicii „Alter-Med” va veni cu recomandări și tratament  de îngrijire a tenului.

  • Costul procedurii – 750 lei, durata – 1,5 ore.

Avantaje:

  • Procedura o efectuează medicul dermato-cosmetolog categorie superioară.
  • La consultație medicul va stabili planul de tratament dermato-cosmetologic, va oferi informație despre îngrijirea corectă a tenului.

Pentru programare înscrie-te la telefonul 022 58 98 22

Ai nevoie de o consultație?

Tratamentul dvstra va fi efectuat de către specialiști licențiati!

Programați-vă acum!Viber callWhatsap CallMessenger CallTelegram Call

Представьтесь, пожалуйста
Введите Ваш номер телефона
Неверный ввод
Неверный вводНеверный ввод
Введите текст сообщения