1. Acasă
  2. Articole
  3. Fotografiile estetice

Fotografiile estetice

Pozele_pinadupa Fotografiile estetice - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică

Fotografiile creează conexiuni şi transmit mesaje mult mai puternice şi sugestive decât textul, iar acest lucru se aplică şi domeniului chirurgiei estetice. Deocamdată, nu există nici o metodă mai fructuoasă de a menţine atenţia vizitatorului unui site sau al unui cabinet medical, şi totodată de a stimula nivelul de implicare al acestuia, decât imaginile dinainte şi de după intervenţiile estetice. Imaginile pre si post intervenţii estetice reprezintă cel mai puternic mijloc al medicului estetician de comunicare a talentului şi a sensibilităţii sale estetice.

Aceste fotografii oferă o imagine imediată, clară şi intuitivă a ceea ce respectivul estetician consideră a fi un rezultat postoperator favorabil şi de succes. Astfel, doritorii de modificări la nivel estetic pot lua decizii relativ rapide cu privire la practicile chirurgicale oferite de medic, hotărând, chiar pe moment, dacă îşi doresc să cerceteze procedurile şi mai amănunţit.

Un medic estetician de obicei are un portofoliu de poze în arhivă a pacienților care sunt un document relevant al schimbărilor pre și post-operatorii, uneori pot servi și ca material ilustrativ pentru alți clienți(pacienți).

Vă recomandăm să ne vizitați saitul, la fiecare serviciu găsiți atașate poze sau căutați în galerie. P/s: Înainte de oricare intervenție estetică pacientul semnează un acord cu privire la permisiunea preluării pozelor până, în timpul intervenției, după intervenție. Este o decizie individuală cu care ne conformăm!

🌏https://altermed.md/galerie

Fotografiile estetice - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică