1. Acasă
  2. Articole
  3. Augmentare mamară

Augmentare mamară

B-Lite®️ este o tehnologie concepută pentru femeile active și moderne.

Cu până la 30% mai ușoare decât implanturile mamare tradiționale, și cu până la 50% mai puțină presiune asupra țesutului mamar - implanturile B-Lite®️ sunt create atât pentru confort, cât și pentru frumusețe.

Implanturile mamare B-Lite®️ sunt acum disponibile în Clinica ,, Alter-MED” în cele patru suprafețe POLYTECH pentru maximă alegere personală. Producătorul oferă garanție pe viață la implant. La o consultație chirurgul plastician va alege individual mărimea și forma implantului luând în considerație dorințele și aspectele fiziologice.

Augmentarea mamară reprezintă un sinonim pentru termenii „mărirea sânilor”, „mamoplastie” sau „implanturi mamare”. Dacă e să definim mamoplastia din punctul de vedere al medicinei estetice, aceasta reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătățește aspectul, forma și mărimea sânilor.

Metoda constă în alegerea personalizată a implantului de către chirurgul plastician din clinica de medicină estetică care va efectua manopera de aplicare a implantului mamar prin diferite tipuri de accese, între diverse straturi anatomice. Efectul procedurii de augmentare mamară nu constă numai în îmbunătățirea aspectului fizic, dar și în creșterea încrederii în sine.

Vă îndemnăm să vizualizați video, dacă apar întrebări ne puteți apela la nr. 069 267 197 / 022 581 820


Mai multe detalii în materialul video.


Augmentare mamară - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică