1. Acasă
  2. Articole
  3. Mituri despre coșuri și...

Mituri despre coșuri și...

Screenshot_1 Mituri despre coșuri și... - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică

1️⃣ Coșurile nu se scot - cât de adevărat este acest mit?

Tratamentul acneei este complex, necesită atât tratament din exterior, cât și din interior. La o anumită etapă medicul ia decizia să dreneze (curețe) aceste comedoane închise. Este un proces inevitabil, care va micșora perioada de reabilitare, important procedura să se efectueze în condiții sterile de către un specialist bine pregătit! Pacienții des se adresează pentru tratamentul cicatricilor post acnee, acestea pot fi evitate prin implicarea cu un tratament bine sistematizat la prima etapă.

2️⃣ Am în buze biopolimer, injectat cu 10 ani în urmă, cum pot scăpa de el? Pot apela la mărirea buzelor cu acid hialuronic?

Biopolimerul este un produs sintetic nebiodegradabil, care pe parcursul anilor și-a format propria capsulă de protecție, oricare intervenție cu străpungerea capsulei poate duce la migrarea sau infectarea produsului. De obicei, se recomandă înlăturarea chirurgicală. Intervenția se face sub anestezie locală, după trei luni doar se poate corecta forma buzelor și volumul cu o metodă modernă de augmentare a buzelor.

3️⃣ Cum pot scăpa de surplusul de piele, vergeturi după naștere? Dacă ați născut recent, până la un an, puteți încerca să retractați și tonifiați pielea prin metode de masaj, mezoterapie, sport. Dacă de la naștere a trecut mai mult de un an, vă recomandăm abdominoplastia, la necesitate intervenția se combină cu liposucție, o parte din vergeturi vor dispărea odată cu înlăturarea surplusului de piele.

La o consultație Expertul Alter-MED vă va răspunde la orice întrebare, temere vizavi de starea D-ră.

Scopul nostru este:

De a avea un pacient bine INFORMAT!

Sect.Buiucani, str.Alba-Iulia 81/3, Clinica ,,Alter-MED”

Tel.programare: 069 267 197 / 022 589 822
Mituri despre coșuri și... - Clinica de Medicină Estetică și Chirurgie Plastică